Zekéz tábor - A Budapest XX. Kerületi Lázár Vilmos Általános Iskola honlapja

Tartalomhoz ugrás
Zenei-kézműves „ZE-KÉZ” tábor 2019
25 éve minden nyáron egy hetet együtt töltünk az ének-zene tagozatos gyerekekkel.
2019 nyarán Csemőre szerveztem meg a tábort.

A táborhely az erdő közepén épült. Hatalmas teret adott a mozgásnak, amit ki is használtunk. A röplabdaversenyek mellett állandóan rendelkezésre állt a tollaslabda, a ping-pong, a karikák, a focilabda és az ugrókötelek is.

A nyár legmelegebb időszakára esett a tábor, szerencsére délután a medencében hűsíteni tudtuk magunkat. Számos vízi játék mellett évfolyamonként úszóversenyt rendeztünk.
    A tábor szakmai programját jelentő énekkari és zenei készségfejlesztő foglalkozásokat egy hűvös teremben tudtuk tartani.  Több kórusművel megismerkedtünk, amelyek a tanév során a különböző fellépésekre való készüléskor már ismerősként fognak előkerülni. Itt készítettük elő új kezdeményezésünket is, a zenei világnapra szóló flashmobot.

A kézműves foglalkozásokon jó néhány alkotás színvonala akár ajándékozásra is megfelel. Nem maradt el a pólóbatikolás sem, amely minden évben nagy népszerűségnek örvend.
Rendszeres programunk a „Ki mit tud”vetélkedő, amely az idén is sokszínű műsort jelentett. A gyerekek a hagyományos műsorszámok mellett, egyre több kreatív ötlettel állnak ki társaik elé

Jól sikerült a legnagyobb izgalommal várt, elmaradhatatlan éjszakai bátorságpróba és az utolsó napon hagyományosan megtartott babvásár is.

A táborozás vidám hangulatban telt, jól éreztük magunkat. Az együtt töltött napok élményei, a nevetés, a játék, a közös foglalkozások során a gyerekek mélyebben megismerték egymást, amely hozzájárult ahhoz, hogy a zenei tagozatosok és énekkarosok közössége tovább erősödjön.

A 71 gyerek táboroztatását Bozsó Veronika munkatársnőm mellett három felnőtt ifi segítette.
Ez úton is köszönöm a munkájukat

Budapest, 2019. 09.11.

Czeróczki Judit

OM azonosító: 035 157

Igazgató:
© Copyright 2019  - All Rights Reserved - Budapest XX. Kerületi Lázár Vilmos Általános Iskola. Programozás: Főző Attila, Grafika: Holczapfel Zsuzsanna.
Created with Website X5
Címünk:
Budapest 1202 Lázár utca 20.
Elérhetőségek:
Telefon: +36 30 358 1210
Titkárság/Fax: 283-09-30
Vissza a tartalomhoz