Legújabb híreink - A Budapest XX. Kerületi Lázár Vilmos Általános Iskola honlapja

Tartalomhoz ugrás
HÍREINK
Május 9-10-én papírgyűjtés volt a Lázárban. Köszönjük a szülőknek, hogy az általuk behozott sok-sok papírral két konténert töltöttünk meg.
Május 10-én ünnepeltük a Madarak és fák napját. Ebből az alkalomból a gyerekekkel játékos feladatlapot töltöttünk ki, kerti növényeinket gondoztuk. Nagy örömünkre a Madarak és fák napja alkalmából az iskola udvarán lévő legyezőpálma is virágot hozott.
Iskolánkban a mai napon megemlékeztünk a Föld napjáról. A gyerekek és a szülők közös kertészkedéssel megszépítették közösségi kertünket.
A program szervezői Hugyecz Bernadett és Makai Gyöngyi voltak, munkájukat kollégáink segítették.
Fővárosi Költészet Napi Versillusztrációs pályázaton döntőbe került Csendes Kata 2.b és III. helyezést ért el Kővári Nóra 5.b osztályos tanulónk.
Mindketten a Lajtha László AMI Képzőművészeti Tagozatának növendékei.
Felkészítő tanáruk: Holczapfel Zsuzsanna
Az elért szép eredményhez gratulálunk!
Március 22-én, a Víz világnapján az iskola tanulói és pedagógusai kék színű ruhában, buborékot fújva alkottak élőképet az iskola udvarán. A folyosót a vízhez kapcsolódó plakátok díszítik, ezek segítik a tanulókat a "vizes feladatlapok" kitöltésében.
A rajzszakkörünkre járó gyerekek az elmúlt hetek során több képet készítettek a felszín alatti vizek tematikájában.
Március 22-én ünnepeljük a víz világnapját, ebből az alkalomból iskolánk két osztálya a Dél-pesti Szennyvíztisztító Telep nyílt napján vett részt.
Sok hasznos ismeretet szereztünk a szennyvíztisztítás folyamatáról, kísérleteztünk és megtudtuk, mi is az a "zsírszörny".
OM azonosító: 035 157

Igazgató:
© Copyright 2019  - All Rights Reserved - Budapest XX. Kerületi Lázár Vilmos Általános Iskola. Programozás: Főző Attila, Grafika: Holczapfel Zsuzsanna.
Created with Website X5
Címünk:
Budapest 1202 Lázár utca 20.
Elérhetőségek:
Telefon: +36 30 358 1210
Titkárság/Fax: 283-09-30
Vissza a tartalomhoz