A távoktatás feladatainak elérése - A Budapest XX. Kerületi Lázár Vilmos Általános Iskola honlapja

Tartalomhoz ugrás
Tisztelt Szülő!
Tisztelt Tanuló!

A kialakult rendkívüli helyzetre való tekintettel bizonytalan ideig távoktatás formájában teljesítjük a kötelezettségünket, mely a tanulókra, pedagógusokra egyaránt vonatkozik.
A feladatokat, oktató anyagokat a továbbiakban az alábbi linken érhetik el:

Kérem, hogy másolják be a keresőbe a fenti linket (ha kattintással nem jön be a felület) és a felületen minden tanuló a saját osztályára kattintva napi bontásban kapja meg a feladatait.

A feladatok itt csak olvashatóak, nem tudják a tanulók itt rögzíteni a válaszaikat, de le tudják tölteni, ki tudják nyomtatni. A feltöltött anyagokat hetente archiváljuk, így minden héten új feladatok jelennek meg a rendszerben.

Az elkészült feladatokat a szaktanár e-mail címére kérjük megküldeni, amit a szaktanárok az első feladattal együtt megadnak tanulóik számára. A fájlnév a következő minta szerint legyen megjelölve: osztály_tantárgy_név_dátum (1_a_matematika_Kiss_Piroska_2020_03_17)

Kérjük, hogy a megadott határidőket pontosan tartsák be, ezzel segítve a folyamatos ellenőrzést.

Ha valaki nem küldi határidőre a feladatait, a Krétában házi feladat hiányként fogja a szaktanár, tanító regisztrálni, ha ez rendszeresen előfordul, a tanuló nem tudja teljesíteni a tanév követelményeit.
Az elvégzett feladatokat azzal a tudattal kell elkészíteni, hogy ezek alapján kell a pedagógusoknak értékelni ezt az időszakot.

A sikeres együttműködés reményében jó egészséget, jó munkát kívánunk mindenkinek!
OM azonosító: 035 157

Igazgató:
© Copyright 2019  - All Rights Reserved - Budapest XX. Kerületi Lázár Vilmos Általános Iskola. Programozás: Főző Attila, Grafika: Holczapfel Zsuzsanna.
Created with Website X5
Címünk:
Budapest 1202 Lázár utca 20.
Elérhetőségek:
Telefon: +36 30 358 1210
Titkárság/Fax: 283-09-30
Vissza a tartalomhoz