#éntáborom - A Budapest XX. Kerületi Lázár Vilmos Általános Iskola honlapja

Tartalomhoz ugrás
#éntáborom
Negyedik alkalommal szerveztünk nyári tábort Kismarosra, 2019. július 8-13-ig, 70 tanuló részére. Gyönyörű környezetben volt a szállásunk.

Ezen a nyáron a tábor programját, és sok minden mást is a gyerekek kívánságai szerint állítottuk össze. Ezért is lett a tábor jelszava: #éntáborom

A gyerekeket idén is csapatokba szerveztük, és így egész héten versenyeztek egymással. Mindent pontoztunk, a segítséget, teljesítményt, magaviseletet, hozzáállást is. Az így kialakult sorrendet a tábor végén különböző mennyiségű édességgel és oklevéllel jutalmaztuk.

A táborba való érkezés után a „City Rally”-n rögtön meg is szerezhették a csapatok az első pontjaikat. A feladatok között szerepelt a képeslapküldés is, amivel remélhetőleg sokaknak meglepetést okoztunk.  Kirándultunk Vácra, ahol egy teljes napot töltöttünk a strandon. Sportnapunkon floorball, zsinórlabda és amerikai foci körmérkőzéseket tartottunk. Idén sem maradt el a népszerű ping-pong bajnokság, az éjszakai cukoreső, a bátorságpróba és az egész napos túrázás. A tábor talán legnépszerűbb vetélkedője a vízi röplabda volt.

Új programok is kerültek be a tábor menetrendjébe. Ilyen volt a kaszinó, a rádiós vetélkedő, a tábori fotóverseny és kacsavadászat. Az utolsó estét a tábori képek vetítésével és Just Dance bulival zártuk.

Hashtag (#) jeligével fotópályázatot hirdettünk a tábor ideje alatt, hogy a gyerekek a telefonjaikkal hasznosabban töltsék az időt. Természetesen fényképezőgéppel készült képekkel is lehetett pályázni.

A tábor végére mindenki egészségesen elfáradt és új élményekkel tért haza. Nagyon jól éreztük magunkat.

Kísérőink: Szász Gábor, Vörös Krisztián és az ifik. Ezúton is mindenkinek köszönjük a segítséget!

Budapest, 2019. szeptember 6.
Vörös-Hornyák Zsuzsanna

OM azonosító: 035 157

Igazgató:
© Copyright 2019  - All Rights Reserved - Budapest XX. Kerületi Lázár Vilmos Általános Iskola. Programozás: Főző Attila, Grafika: Holczapfel Zsuzsanna.
Created with Website X5
Címünk:
Budapest 1202 Lázár utca 20.
Elérhetőségek:
Telefon: +36 30 358 1210
Titkárság/Fax: 283-09-30
Vissza a tartalomhoz